ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Η επιχείρησή μας συνεργάζεται με την εταιρία Speedex Α.Ε. για τις παραδόσεις των προϊόντων μέσω ενός πλήρους δικτύου καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα. Η παράδοση των αποστολών είναι άμεση (συνήθως εντός 1-3 ημερών). Σε περίπτωση που η περιοχή σας χαρακτηρίζεται ως δυσπρόσιτη, ο χρόνος παράδοσης είναι 2-4 εργάσιμες ημέρες και δεν επιβαρύνεστε με επιπλέον έξοδα αποστολής. Για ογκώδεις αποστολές η επιχείρησή μας συνεργάζεται με διάφορες μεταφορικές εταιρίες ανάλογα με το νομό που εξυπηρετεί.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

1. Παράδοση στο χώρο σας εντός 24-48 ωρών
Παραλαμβάνετε την παραγγελία σας μέσω της μεταφορικής ή της εταιρείας courier (Speedex). Παρακαλούμε να βρίσκεστε στον χώρο την συμφωνηθείσα ώρα για την δική σας καλύτερη και αμεσότερη εξυπηρέτηση. Σε περίπτωση που απουσιάζετε και περάσει η courier θα σας αφήσει σημείωμα που θα αναφέρει τον αριθμό του δέματός σας και το τηλέφωνο που θα πρέπει να καλέσετε για να συνεννοηθείτε για την παραλαβή.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Λόγω της έκτακτης κατάστασης ενδέχεται να υπάρχουν σημαντικές καθυστερήσεις!

2. Παραλαβή από το πλησιέστερο σε σας κατάστημα της Speedex/Μεταφορικής
Προσκομίζοντας τον αριθμό αποστολής της παραγγελίας (σας αποστέλλεται μέσω e-mail ή σας δίνεται τηλεφωνικά από εμάς), παραλαμβάνετε την παραγγελία σας καθημερινά κατά τις ώρες λειτουργίας της κάθε εταιρίας.

3. Παραλαβή από το κατάστημά μας
Προσκομίζοντας τον αριθμό της παραγγελίας (σας αποστέλλεται μέσω e-mail ή σας δίνεται τηλεφωνικά από εμάς), παραλαμβάνετε την παραγγελία σας Δεύτερα - Παρασκευή 09:00 - 15:00 από το κατάστημά μας στην Αθήνα (Τριών Ιεραρχών 82).

ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

1. Για παραγγελίες άνω των 70€, η παράδοση είναι δωρεάν για όλη την Ελλάδα.
2. Για παραγγελίες μικρότερες των 70€, η χρέωση για μέχρι 2kg είναι 2€ για όλη την Ελλάδα.                                                           3. Για ογκώδη αντικείμενα το κόστος αποστολής υπολογίζεται κατά περίπτωση.

Η παράδοση των προϊόντων γίνεται από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 09:00 έως τις 18:00.

Αν επιθυμείτε η παράδοση του δέματος να πραγματοποιηθεί συγκεκριμένες ώρες προτείνουμε για τη διευκόλυνσή σας να το αναφέρετε στο πεδίο σημείωσης που εμφανίζεται στο τελικό στάδιο "Ολοκλήρωση Παραγγελίας" της αγοράς σας.

Για τη δική σας καλύτερη ενημέρωση,σχετικά με την αποστολή της παραγγελίας σας, το MAROODAKI σας αποστέλλει μέσω email τον αριθμό αποστολής, τον οποίο τοποθετείτε στη σελίδα της Speedex ώστε να ενημερώνεστε για το σημείο που βρίσκεται η παραγγελία σας, καθώς και για τον ακριβή χρόνο παράδοσης.

Το MAROODAKI δεν ευθύνεται για τυχόν καθυστερήσεις στην παράδοση των προϊόντων όταν στην διαδικασία υπεισέρχονται αστάθμητοι παράγοντες. Ενδεικτικά, δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις παράδοσης που οφείλονται, σε ενδιάμεσους χώρους φόρτωσης - εκφόρτωσης, απεργίες μεταφορικών μέσων ή άλλου είδους απεργίες που επηρεάζουν τη διακίνηση των εμπορευμάτων. Στην περίπτωση αυτή θα επικοινωνήσουμε το ταχύτερο δυνατό μαζί σας για να συνεννοηθούμε για τη νέα ημερομηνία παράδοσης.

Παρόλο που έχουμε λάβει κάθε μέριμνα για την ενημέρωσή σας για τυχόν έλλειψη διαθεσιμότητας κάποιου προϊόντος, υπάρχει η πιθανότητα να υπάρξει απροσδόκητη έλλειψη ή μη διαθεσιμότητα του προϊόντος. Στην περίπτωση αυτή και πάλι το MAROODAKI θα επικοινωνήσει μαζί σας προκειμένου να σας ενημερώσει για το χρόνο νέας παραλαβής του προϊόντος που επιλέξατε και είναι σε προσωρινή έλλειψη. Εάν το προϊόν που επιλέξατε εκ παραδρομής δεν ανακοινωθεί από εμάς ότι βρίσκεται σε προσωρινή έλλειψη ή κατάργηση τότε και πάλι θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να συνεννοηθούμε για την παράδοση άλλου προϊόντος ή την ακύρωση της παραγγελίας σας αζημίως και για τα δύο μέρη και την άτοκη επιστροφή των χρημάτων που τυχόν έχουν καταβληθεί μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα.