ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Μπορείτε να πληρώσετε με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

1. Με Αντικαταβολή

Σε περίπτωση που σας παραδοθεί στην διεύθυνση που μας έχετε υποδείξει , εξοφλείτε στον υπάλληλο της μεταφορικής/courier με επιπλέον χρέωση 2€.

2. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό (Δικαιούχος: Κολτσάκη Μαρία)

ΕΘΝΙΚΗ: ΙΒΑΝ: GR0901101880000018841452594

Αριθμός Λογαριασμού: 18841452594                                                                                                                                                ΠΕΙΡΑΙΩΣ: ΙΒΑΝ: GR5801713890006389010284291                                                                                                                             Αριθμός Λογαριασμού: 6389010284291

Κατά την κατάθεση, θα πρέπει στην αιτιολογία να γράψετε το ονοματεπώνυμο σας και τον αριθμό παραγγελίας σας. Για τη δική σας ταχύτερη εξυπηρέτηση, μετά την κατάθεση σας συνιστούμε να μας αποστείλετε το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής με email στο info@maroodaki.gr ή να επικοινωνήσετε μας τηλεφωνικώς στο +210 34 69 349 για να μας ενημερώσετε για την ολοκλήρωση της διαδικασίας. Σε περίπτωση που μέσα σε 3 εργάσιμες ήμερες δεν μας έχετε στείλει τα παραπάνω στοιχεία, η παραγγελία σας θεωρείται άκυρη.

Σημείωση: Η χρέωση εμβάσματος από άλλη Τράπεζα επιβαρύνει τον πελάτη και όχι την εταιρεία μας.

3. Με πιστωτική/χρεωστική κάρτα

Η Viva Wallet είναι κορυφαίος Ευρωπαϊκός πάροχος ηλεκτρονικών πληρωμών εξολοκλήρου βασισμένος στο cloud μέσω Microsoft Azure. Είναι από τους πιο ασφαλείς και εύκολους τρόπος αποστολής χρημάτων στο διαδίκτυο χωρίς να γίνονται γνωστά τα στοιχεία πιστωτικών ή χρεωστικών καρτών ή τραπεζικών λογαριασμών ή άλλες οικονομικές πληροφορίες των χρηστών. Αν διαθέτετε πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα Visa, Visa Electron, Maestro, MasterCard, American Express ή Diners Club μπορείτε να είστε σίγουροι πως η αγορά σας θα πραγματοποιηθεί με τον πλέον ασφαλή τρόπο χωρίς χρεώσεις προμηθειών εύκολα και γρήγορα.  Επιλέγοντας ως τρόπο πληρωμής το Viva Wallet POS σας αποστέλλεται (εντός 24ώρου) στο email σας ειδοποίηση πληρωμής με ανακατεύθυνση στο ασφαλές περιβάλλον της Viva Wallet, ώστε να προχωρήσετε στην εξόφληση της παραγγελίας σας μέσω της πιστωτικής/χρεωστικής σας κάρτας .

4. Μετρητά

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημά μας το οποίο βρίσκεται επί της Τριών Ιεραρχών στον αριθμό 82 (11851, Αθήνα) κατόπιν συνεννόησης. Η εξόφληση της παραγγελίας μπορεί να γίνει κατά την παραλαβή και οι ώρες παραλαβής είναι 09:00 - 15:00 Δευτέρα-Παρασκευή. Για customized παραγγελίες η πληρωμή θα πρέπει να γίνεται κατά την τοποθέτησή τους και η επεξεργασία τους θα ξεκινά μετά την εξόφλησή τους.

Σημείωση: Σε κάθε περίπτωση είναι υποχρεωτική η έκδοση απόδειξης λιανικής ή τιμολογίου πώλησης. Τιμολόγιο εκδίδεται σε εταιρίες και ελεύθερους επαγγελματίες εφόσον συμπληρώσουν κατά την παραγγελία τους τα πλήρη στοιχεία τους: Επωνυμία εταιρίας, Α.Φ.Μ., Δ.Ο.Υ., Διεύθυνση έδρας, τηλέφωνο και επάγγελμα.

Πληκτρολογήστε το κείμενό σας εδώ...